De kliniek

IVF-kliniek OLIMED werd in 1997 te Varna opgericht door dr. Margarita Monastirska. Het medisch centrum is gespecialiseerd in de behandeling van onvruchtbaarheid. OLIMED benadert elk koppel en elke patiënt individueel waardoor een optimaal resultaat is gewaarborgd. Daarnaast is de onze kliniek een van de weinige met specifieke kennis op het gebied van mannelijke onvruchtbaarheid.

 

Onze kliniek is gelokaliseerd op de eerste en derde verdieping van de professor T. Temelkov privékliniek aan het Trakiaplein in Varna. Hier werken hooggekwalificeerde moleculair biologen en embryologen nauw samen in het IVF-laboratorium en zorgen daarmee voor de beste kans op succes. Het lab beschikt over alle noodzakelijke apparatuur voor de verschillende in vitro procedures, waaronder een (donor)spermabank.

 

Op dagelijkse basis vinden uiteenlopende onvruchtbaarheidsbehandelingen, gynaecologische procedures en tests plaats. Daarbij is veel aandacht voor het monitoren van zwangerschappen, zowel verkregen door IVF als langs natuurlijke weg. Vroege diagnose van aangeboren en erfelijke aandoeningen bij het ongeboren kind is onze hoogste prioriteit.

Русский: https://ivf-icsi-bg.ru

English: https://ivf-icsi.co.uk

Nederlands/Belgisch : https://ivf-icsi.be

Български: https://olimed-invitro.eu